U kunt weer bijna ons terecht voor overheerlijke Hazenpeper! Vers ingevroren om mee te nemen naar huis en om van te genieten wanneer u het uit komt. Lekker met spruitjes, rode kool en aardappelpuree. We hebben porties van 400 gram t/m 1 kilogram. U kunt uw hazenpeper afhalen in het clubhuis van Golfclub Holthuizen (050-5019829), Oosteinde 7a te Roden.

Kerstdagen
Wilt u indruk maken tijdens de kerstdagen? Ook dat is mogelijk. Voorkom alleen wel teleurstelling en reserveer van te voren via info@debitse.nl. Zo weet u zeker dat u uw familie en gasten tijdens de kerstdagen een heerlijke hazenpeper kunt serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu